Krydret pasta med oliven, kapers og ansjoser

Sådan gør du

  • 1 Udsten de sorte oliven.
  • 2 Kør dem i foodprocessoren sammen med kapers, ansjoser, frisk basilikum og hvidløg.
  • 3 Skær skalotteløgene i tern og tomaterne i både og sauter det i olivenolie.
  • 4 Tilsæt olivenblandingen og smag til med salt og peber.
  • 5 Kog pastaen al dente i saltet vand.
  • 6 Sigt vandet fra, men gem ca. 1 dl.
  • 7 Skær artiskokkerne i mindre stykker.
  • 8 Vend tagliatelle med sauce, artiskokker og pastavand.
  • 9 Høvl parmesanosten over retten.
  • 10 Riv salaten i mindre stykker og vend citronolien i.Anret tagliatelle pastaen med olivensaucen i dybe tallerkener med høvlet parmesan over.
  • 11 Server salat og groft brød til.
  • {{recipeDoneText}} Krydret pasta med oliven, kapers og ansjoser

Opskriften er udviklet af