Krydret pæremazarin serveret med chilisyltede blommer

Sådan gør du

  • 1 Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehuset.Kog hvidvin, sukker og den flækkede vanillestang op i en gryde.
  • 2 Læg pærerne i lagen og lad det simre ca. 5 min.Tag pærerne op i en sigte, lad dem dryppe af og skær dem i skiver.
  • 3 Kom marcipan, sukker og smør i en foodprocessor og blend til massen er homogen.Kom marcipanmassen i en skål.
  • 4 Tilsæt æg, hvedemel, kardemomme, kanel og hakkede mandler.
  • 5 Hæld mazarindejen over i en smurt tærteform og læg pæreskiverne ovenpå i pæne rækker.
  • 6 Bag mazarinen midt i en forvarmet ovn ved 170° i ca. 30 min.Skær blommerne i både og kog dem med sukker og finthakket chili til blommerne bliver møre.
  • 7 Afkøl blommerne og server dem til den lune pæremazarin..
  • {{recipeDoneText}} Krydret pæremazarin serveret med chilisyltede blommer

Opskriften er udviklet af