Krydret oksekød i tortillas

Sådan gør du

  • 1 DAG 1:
  • 2 Hak løg og hvidløg og riv guleroden.
  • 3 Rist grøntsagerne i en gryde med rapsolie i ca. 5 min.
  • 4 Tag grøntsagerne op af gryden og rist kødet i ca. 5 min.
  • 5 Rør i det undervejs.
  • 6 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 7 Kom grøntsagerne tilbage i gryden til kødet og krydr med spidskommen, chili og tomatpuré.
  • 8 Tilsæt kidneybønner, flåede tomater og vand.
  • 9 Lad retten koge i ca. 15 min.
  • 10 Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra chili.
  • 11 Varm tortillaerne i ovnen i ca. 4 min. og servér dem med krydret oksekødsfyld, groft hakkede jalapenos og en grøn salat som tilbehør.
  • 12 Lav en dobbelt portion af kødsaucen til dag 2.
  • 13 DAG 2:
  • 14 Fyld resten af kødsaucen i 8 halve peberfrugter på dag 2.
  • 15 Drys med revet ost og gratinér i ovnen ved 185 grader i 25 min. Servér med ris og grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Krydret oksekød i tortillas

Opskriften er udviklet af