Krydret kylling med grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingebryst ud i små medaljoner. Steg dem på panden i olie. Krydr med salt, peber og røget paprika. 
  • 2 Skær champignon, rød snack peber og bladselleri i grove stykker. Tilsæt stykkerne på panden med kyllingen.  
  • 3 Skær tomat i tern og tilsæt også disse på panden. 
  • 4 Tilsæt æblemost og havtorn appelsinsaft på panden. 
  • 5 Bælg ærter og læg dem i en skål. Tilsæt friske stykker af bladselleri og tomat i tern i skålen. Vend det hele sammen og tilsæt citronsaft. 
  • 6 Når kyllingen er gennemstegt, og grøntsagerne har fået stegeskorpe - og farve, lægges det hele i et fad. 
  • 7 Tilsæt ærter, tomat og selleri fra skålen over retten.
  • 8 Afslut med friske koriander og creme fraiche. 
  • {{recipeDoneText}} Krydret kylling med grøntsager

Opskriften er udviklet af