Krydret kokossuppe med kylling

Energiinformation

  • Energi 540 Kj
  • Fedt 29 %
  • Kulhydrat 50 %
  • Protein 21 %

Sådan gør du

  • 1 Skær gulerødderne i tynde strimler og forårsløgene i tynde ringe. Hak hvidløget fint, og pluk korianderen i blade.
  • 2 Skær kyllingen i strimler på et rent skærebræt.  
  • 3 Bring bouillonen til kogepunktet. Tilsæt ingefær, hvidløg, karrypasta og kyllingefilet, og kog suppen i 8-10 min.
  • 4 Tilsæt gulerødder, forårsløg og kokosmælk, og kog i yderligere 5 min., til grøntsagerne er møre og suppen let cremet.
  • 5 Krydr kokossuppen med fiskesauce, limesaft og evt. chili.  
  • 6 Anret suppen med koriander på toppen, og spis den sammen med en stor skål kogte jasminris.
  • {{recipeDoneText}} Krydret kokossuppe med kylling

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier