Krydret kartoffelsalat med tandori, spinat og soltørrede tomater

Krydret kartoffelsalat med tandori, spinat og soltørrede tomater

Til 2 voksne og 2 børn

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne. Rør imens en marinade sammen af tandori-krydderi, soltørrede tomater, hvidløg, olivenolie, citronsaft og salt. Lad kartoflerne køle lidt af, inden de halveres og blandes med tandori-marinaden.  
  • 2 Spinaten skylles grundigt i koldt vand, og slynges tør i en salatslynge eller rystes fri for vand i en sigte. Kartoflerne vendes med spinat og rødløg.
  • 3
  • {{recipeDoneText}} Krydret kartoffelsalat med tandori, spinat og soltørrede tomater

Tip

Kartoffelsalaten kan indgå i mange grill-retter, fx Grillet entrecôte med ovnbagte grøntsager og nem pesto. Kan også serveres med brød som en selvstændig frokostret.

Opskriften er udviklet af