Krydrede pirogger med kødfyld

Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, olivenolie og mel lidt ad gangen.
  • 2 Ælt dejen grundigt sammen til den er blød og smidig.
  • 3 Lad den hvile under et fugtigt klæde 15-20 min.
  • 4 Skær løg, hvidløg, jordskokker og peberfrugt i små tern og rist dem på en pande i olie.
  • 5 Kom appelsinsaft og tomatpuré på og kog det lidt ind.
  • 6 Krydr med spidskommen, paprika og chili.
  • 7 Rist oksekødet på en pande i olie og krydr med salt og peber.
  • 8 Kom kødet i en sigte så væden drypper fra.
  • 9 Vend kød, grøntsager og rosiner sammen.
  • 10 Del dejen i 4 lige store stykker og rul dem tyndt ud til firkanter på 25x25 cm.
  • 11 Pensl dejen med et sammenpisket æg.
  • 12 Fordel fyldet og fold dejen omkring.
  • 13 Pensl piroggerne med resten af ægget og drys med paprika på toppen.
  • 14 Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • 15 Bag dem i forvarmet ovn ved 180° i 10-15 min.
  • 16 Server piroggerne varme med blandet salat.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede pirogger med kødfyld

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier