Kødboller i tomatsauce (krydret)

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt, peber, rosmarin, æg og revet løg.
  • 2 Tilsæt mel og mælk og rør til farsen er sammenhængende.
  • 3 Rør revet æble og finthakkede tørrede tomater i.ognbsp;Hæld tomaterne i en gryde eller pande.
  • 4 Tilsæt laurbærblade, hakket hvidløg, salt, peber og evt. lidt revet citronskal.
  • 5 Bring det i kog.
  • 6 Form 16 kødboller/frikadeller.
  • 7 Læg 12 kødboller formet med en barneske ned i tomatsaucen.
  • 8 Kog kødbollerne ca. 10 minutter til de er gennemkogte.
  • 9 Steg evt. 4 frikadeller og brug dem i madpakken.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Kødboller i tomatsauce (krydret)

Tip

Broccoli, porre, ærter eller andre grøntsager kan bruges i stedet for grønne bønner.
Tomatsaucen kan tilsættes hakket løg og frisk basilikum.

Opskriften er udviklet af