Krydrede kammuslinger med linguine

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen al dente efter vejledningen på pakken.
  • 2 Hæld vandet fra.
  • 3 Bland mel, spidskommen, salt og peber og vend kammuslingerne heri.Opvarm 1 spsk af olien i en gryde og steg halvdelen af kammuslingerne 2-3 min.
  • 4 Tag dem op og steg resten af kammuslingerne 2-3 min.
  • 5 Tag dem op.
  • 6 Kom resten af olien i gryden og steg forårsløg og hvidløg 1 min.
  • 7 Tilsæt squash, tomat, jalapeno og bouillon og kog det ca. 3 min.
  • 8 Læg kammuslingerne tilbage i gryden og kog 1 min.
  • 9 Tilsæt pastaen og varm det hele igennem.
  • 10 Serveres straks.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede kammuslinger med linguine

Opskriften er udviklet af