Krydrede frikadeller med rødkålssalat

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt, peber, rosmarin, æg og revet løg.
  • 2 Tilsæt mel og mælk og rør til farsen er sammenhængende.
  • 3 Rør revet æble og finthakkede tørrede tomater i. ognbsp;
  • 4 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 5 Form 16 frikadeller med en barneske.
  • 6 Læg frikadellerne på, når olien er varm nok.
  • 7 Brun dem 2 minutter på hver side.
  • 8 Skru ned til middel varme og steg dem 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • 9 Tag frikadellerne af panden og kasser stegefedtet.
  • 10 Gem 8 frikadeller til senere brug. ognbsp;
  • 11 Snit rødkålen fint. Hak rødløget fint.
  • 12 Skær rødbeder i strimler og cornichoner i små tern.
  • 13 Rør dressingen sammen smag den til med salt og peber.
  • 14 Bland de snittede grøntsager med dressingen.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede frikadeller med rødkålssalat

Opskriften er udviklet af