Krydrede butterdejsstænger

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 31 g.
  • Fedt 32 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 67 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rul tærtedejen ud på bagepapiret, der følger med dejen, på en bageplade. Skær med en skarp kniv 4 felter med aflange stænger. Drys hvert felt med henholdsvis: peber, nigella frø, timian og paprika. Stil pladen i ovnen i ca. 12 minutter, til dejen har løftet sig og stængerne er gyldne.

  • {{recipeDoneText}} Krydrede butterdejsstænger

Tip

Alternativ til tørret timian, kan vælges tørret rosmarin eller tørret oregano. Alternativ til nigella frø, kan vælges lyse sesamfrø. Energiberegning: VED 450 GRAM BUTTERDEJ

Opskriften er udviklet af