Kryddersild med nye kartofler og creme

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 374 kcal
  • Fedtenergi 18 %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub og kog kartoflerne. 

  • 2

    Hak persille - brug 1/3 til kartoflerne, og resten til cremen. 

  • 3

    Hæld vandet fra kartoflerne og vend disse med persille. 

  • 4

    Læg sildene op i en sigte. 

  • 5

    Hak purløg og dild og bland det med det med persille. 

  • 6

    Rør cremen: skyr, citron og krydderurter og smag til med salt og peber. 

  • 7

    Skyl og slyng salaterne tørre. Skær rødløg i ringe. 

  • 8

    Anret sild med rødløg, kartofler, salat og creme.

  • {{recipeDoneText}} Kryddersild med nye kartofler og creme

Opskriften er udviklet af