Krondyrssteaks med rosenkål, bacon og valnød

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Kartoffel, selleri og løg skrælles og rives på den grove side af rivejernet og kommes i en skål sammen med timian.
  • 3 Slå æggene ud i skålen og rør mel, salt og peber i blandingen.
  • 4 Opvarm en pande med rapsolien.
  • 5 Læg kartoffelblandingen på panden med en ske, så der bliver ca. 12 små pandekager.
  • 6 Steg dem gyldenbrune i ca. 4 min. på hver side til de er gennemstegte.
  • 7 Skær bunden af rosenkålen og fjern lidt af yderbladene.
  • 8 Kog rosenkålen i vand med salt i ca. 15 min. til de er let møre.
  • 9 De kogte rosenkål afkøles og skæres i halve.
  • 10 Bacon skæres i mindre stykker og ristes sprøde på en pande.
  • 11 Tilsæt skalotteløg, persille, valnødder, rosenkål, salt og peber.
  • 12 Krondyrssteaks steges i rapsolie i ca. 5-6min. på hver side til de er gennemstegte og krydres med salt, peber og timian.
  • 13 Anret krondyrssteaks med de stegte kartoffel-selleri-pandekager og rosenkålstilbehøret.
  • 14 Servér evt. med en grøn salat..
  • {{recipeDoneText}} Krondyrssteaks med rosenkål, bacon og valnød

Opskriften er udviklet af