Krondyrmørbrad med kantareller og fennikel

Krondyrmørbrad med kantareller og fennikel

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 2645 KJ
  • Energi pr. person 630 Kcal
  • Protein 43 %
  • Kulhydrat 10 %
  • Fedt 47 %

Sådan gør du

  • 1 Fjern evt. hinder og sener, krydr med salt og peber og lad kødet trække et kvarters tid, før det brunes kort i olie. 
  • 2 Tilsæt smør, timian og hvidløg og giv det 4-5 min. på hver side. Lad det trække 10 min. 
  • 3 Rens kantareller, skær fennikel i tykke strimler og rist dem i overskydende stegekraft fra mørbraden - omkring 3-5 min. – og tag dem op. 
  • 4 Tilsæt worchestersauce og reducer saucen til ca. det halve, kom honning og piskefløde i og kog yderligere ind. 
  • 5 Smag til med salt og peber og server med kartoffel- eller rodfrugtmos.
  • {{recipeDoneText}} Krondyrmørbrad med kantareller og fennikel

Opskriften er udviklet af