Krondyrmørbrad med friske krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Krydr kødet godt med salt og peber og brun det af på panden i smør, hvidløg og rosmarin. Kom også tranebær og havtorn appelsinsaft på panden. 
  • 2 Tag derefter kødet af panden og læg det i et ildfast fad sammen med tranebær, rosmarin og saften fra panden. Sæt fadet i ovnen i ca. 12-14 minutter ved 200 grader. 
  • 3 Rist hakket endive, julesalat og rist det på den brugte pande. Kom også porre, løg, rosmarin, timian, smør, havtorn appelsinsaft, fløde og sennep på panden. Rør det sammenmed en gaffel og lad det koge ind til en sovs. 
  • 4 Servér den færdigstegte mørbrad med den cremede sovs af julesalat og friske krydderurter. 
  • {{recipeDoneText}} Krondyrmørbrad med friske krydderurter

Opskriften er udviklet af