Krondyrsteaks med kantareller, selleripuré og glaseret rødbede

Sådan gør du

  • 1 Skær knoldselleri i grove stykker.
  • 2 De koges møre i mælk og tages herefter op og blendes med salt, peber, smør og lidt af mælken. Puréen holdes lun.  
  • 3 Nødderne ristes hele i en skefuld smør og drysses på toppen af puréen lige inden servering.
  • 4 Rist kantarellerne på pande i olie.  
  • 5 Rødbederne skæres i grove stykker og lægges i en gryde med eddike, brombær og smør og tilberedes under låg i 4-5 min.
  • 6 Tilsæt persille som det sidste inden servering.  
  • 7 Steg krondyrsteaks i olie på en glohed pande i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf). Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).
  • {{recipeDoneText}} Krondyrsteaks med kantareller, selleripuré og glaseret rødbede

Opskriften er udviklet af