Krondyr og knoldselleri

Skal du lave krondyr til nytår? Så skyd festen i gang med nogle lækre pindemadder

Sådan gør du

  • 1

    Optø kødet. Sæt ovnen på 160 grader. Tør kødet med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Brun kødet i smør og olie på en pande og læg i en lille ildfast form. Steg i ovnen indtil en centrumtemperatur på 56 grader. Tag ud og lad stå til det er afkølet lidt. Skræl sellerien og skær i tynde skiver, cirka 3 mm. Og herefter i 12 mundrette stykker. Læg i en skål med koldt vand tilsat citronsaft. Skær 3 skiver af kødet og skær i mindre stykker. Afdryp sellerien og kom lidt mayonnaise herpå. Kom kød og estragon på. Kom en rosin på hver cocktailpind og sæt igennem kød og selleri.

  • {{recipeDoneText}} Krondyr og knoldselleri

Opskriften er udviklet af