Samvirkes madskribent Maria Meldgaard laver et festligt kransekagetårn til for eksempel forårets konfimationer.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Blend mandler og sukker i en blender, til massen bliver helt fin. Kom æggehviden i og bland den med mandelmassen.
  • 2 Kom hele massen i en skål, og ælt den sammen med marcipanen.
  • 3 Del portionen i to. Drys flormelis på bordet.
  • 4 Rul to fingertykke pølser. Skær længder på 13, 15, 17 cm osv.
  • 5 Gem lidt til en kugle, der trykkes flad til låg på toppen af kagen.
  • 6 Bag ringene højt i ovnen 10 min. på 200 grader og køl dem af.
  • 7 Bland en tyk glasur af flormelis, æggehvide og eddike.
  • 8 Fyld glasuren i en plastpose og klip et lille hul. Læg den største ring på serverings­fadet og dekorer ringene efter tur.
  • Så er det spisetid! Kransekagetårn

Opskriften er udviklet af