Koteletter provencale med ratatouille

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær alle grøntsagerne i grove stykker og vend dem med presset hvidløg, knust laurbær, olie, salt og peber.
  • 2 Læg grøntsagerne i ét lag på en bageplade med bagepapir.
  • 3 Bag dem møre i ovnen ved 225 grader i ca. ½ time.
  • 4 Vend grøntsagerne undervejs.
  • 5 Vend hakkede basillikumblade i den færdige ratatouille. ognbsp;
  • 6 Kog kartoflerne.ognbsp;
  • 7 Skær fedtkanten af koteletterne.
  • 8 Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt, peber og provencekrydderi.
  • 9 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 10 Brun koteletterne 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter provencale med ratatouille

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier