Koteletter med svampe og julesalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hak svampe og løg fint og svits dem på panden i lidt olivenolie.
  • 2 Lad det stå ca. 10 min. til væden er fordampet.
  • 3 Lad det køle lidt af og rør revet parmesanost i.
  • 4 Smør koteletterne med lidt Dijonsennep og fordel panaden på alle 4 koteletter.
  • 5 Bag dem 15 min. i en forvarmet ovn ved 200°ognbsp; C. Skær bunden af julesalaten og fjern stokken.
  • 6 Læg den i et ovnfast fad med appelsinskal og saft, sukker, smør og salt.
  • 7 Dæk det hele med staniol og braisser det i ovn i 25 min.Kog kartoflerne i 20 min., køl dem af under koldt vand og rist dem herefter i gyldent smør.
  • 8 Skær koteletterne igennem på skrå, når du serverer.
  • 9 Så kan de ligge op ad julesalaten.
  • Så er det spisetid! Koteletter med svampe og julesalat

Opskriften er udviklet af