Koteletter med små bagte kartofler og creme fraiche dressing

Sådan gør du

  • 1 Steg koteletterne i olie på panden. Krydr med salt og peber. Koteletterne skal have ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gennemstegt. 
  • 2 Hvis du ikke har kogte kartofler liggende fra dagen før, skal kartoflerne koges først i letsaltet vand. Derefter skal de steges på panden med koteletterne. lav et kryds med en gaffel i overfladen af kartoflerne, inden de steges på panden. 
  • 3 Vend ingredienserne til creme fraiche dressingen sammen i en skål. 
  • 4 Tilsæt hele tomater på panden og lad dem stege med koteletterne og kartoflerne. 
  • 5 Tilsæt hyldeblomstsaft og citronsaft på panden. Lad hyldeblomst - og citronsaft glasere ind i kødet, kartoflerne og tomaterne. 
  • 6 Når saften er trukket ind i, og kødet er gennemstegt, er det klar til servering. 
  • 7 Anret koteletterne på en tallerken med tomaterne og kartoflerne. Tryk på kartoflerne, så skrællen bliver foldet ned, som Claus Holm gør det på filmen. 
  • 8 Hæld saften fra panden over koteletterne. 
  • 9 Hæld dressing over kartoflerne og læg også lidt ved siden af kødet.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med små bagte kartofler og creme fraiche dressing

Opskriften er udviklet af