Koteletter med rodfrugter, muskat og grønkål

Sådan gør du

  • 1 Del rodfrugterne i mindre ensartede stykker, kog dem møre i letsaltet vand og hæld dem i en si.
  • 2 Rist dem i olie på en pande.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Mos de syltede peberkorn med en kniv og bland dem med 1½ spsk hakket persille, finthakket skalotteløg, 1 spsk vand, ½ tsk revet citronskal og olie.
  • 5 Smag til med lidt presset hvidløg, salt og peber.
  • 6 Skær evt. fedtkanten af koteletterne.
  • 7 Dup dem tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 8 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 9 Brun koteletterne 1 minut på hver side.
  • 10 Skru ned til middel varme og steg færdig, ca. 3 minutter på hver side.
  • 11 Ryk grønkålsbladene i små buketter og vend dem og de ristede grøntsager i dressingen.
  • 12 Riv muskatnød ud over hele retten.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med rodfrugter, muskat og grønkål

Opskriften er udviklet af