Koteletter med peberfrugter i balsamico og pasta

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen.ognbsp;Skær evt. fedtkanten af kødet før tilberedning.
  • 2 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  • 3 Krydr dem med salt og peber.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 5 Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side.
  • 6 Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side.
  • 7 Tag koteletterne op på en tallerken, dæk med stanniol og hold dem varme.
  • 8 Hvis fedtkanten ikke er fjernet, kan den også skæres fra nu.
  • 9 Kom peberfrugter i strimler på panden ca. 5 minutter under omrøring.
  • 10 Tilsæt balsamico og lad det koge næsten væk.
  • 11 Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med peberfrugter i balsamico og pasta

Tip

Kartofler, ris eller bulgur kan bruges i stedet for pasta.
Skinkeschnitzler af inderlår, nakkekoteletter, medaljoner af svinefilet, mørbradbøffer eller kødboller kan bruges i stedet for koteletter.
Overhold stegetiden for kødet, hvis det får for meget, bliver det tørt.
Hvis der ønskes sauce - tilsæt 1½-2 dl bouillon til peberfrugterne efter balsamicoen er kogt ind.
Jævn evt. med lidt saucejævner.

Opskriften er udviklet af