Koteletter med balsamico og peberfrugter

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen.
  • 2 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr dem med salt og peber.
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 4 Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side.
  • 5 Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side.
  • 6 Tag koteletterne op på en tallerken, dæk med stanniol og hold dem varme.
  • 7 Kom peberfrugter i strimler på panden ca. 5 minutter under omrøring.
  • 8 Tilsæt balsamico og lad det koge næsten væk.
  • 9 Tilsæt 2½ dl vand og lad det koge.
  • 10 Jævn med saucejævner og smag til med salt og peber.
  • 11 Tag portionen fra til barnet og smag resten til med fond eller bouillon.
  • 12 Drys med hakket persille.
  • 13 Til spædbarnet 7-9 måneder: mos peberfrugt, sauce, 25 g kød og kogt pasta i en hurtighakker og tilsæt 1 tsk olie.
  • 14 Til barnet over 12 måneder: skær peberfrugt, 30-50 g kød og pasta ud i små stykker og anret dem hver for sig.
  • 15
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med balsamico og peberfrugter

Tip

Kartofler, ris eller bulgur kan bruges i stedet for pasta. Skinkeschnitzler af inderlår, nakke-koteletter, medaljoner af svinefilet, mørbradbøffer eller kødboller kan bruges i stedet for koteletter. Overhold stegetiden for kødet, hvis det får for meget, bliver det tørt.

Opskriften er udviklet af