Kornotto med asparges og ingefær

Kornotto med asparges og ingefær

Lav en lækker kornotto på hvede- og rugkerner. Velsmag og sundhed i een mundfuld!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kornotto:

    Kom olie i en gryde
  • 2 Hak skalotteløg og hvidløg fint
  • 3 Kom i gryden
  • 4 Tilsæt hvede- og rugkerner, pas på med varmen, de må ikke tage farve
  • 5 Tilsæt hvidvinen og lad den snurre med et par minutter til al vin er fordampet
  • 6 Tilsæt vand så det dækker kernerne
  • 7 Lad det stå og simre, rør rundt engang imellem
  • 8 Tilsæt mere vand hvis kernerne suger al væsken. Kornottoen skal være lind og lækker
  • 9 Skyl asparges og gulerødder
  • 10 Bræk den nederste del af asparges væk og kasser
  • 11 Skær asparges og gulerødder i skrå skiver på 2 cm.
  • 12 Kom asparges og gulerødder ned i gryden
  • 13 Tilsæt lidt mere væske
  • 14 Skræl ingefær riv fint
  • 15 Tilsæt ingefær efter smag
  • 16 Riv parmesan og kom det i gryden
  • 17 Tilsæt evt. lidt mere vand
  • 18 Vend rundt og smag til med salt og peber
  • 19 Server 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • 20 Server med lidt høvlet parmesan på toppen
  • 21

    Salat:

    Skyl salaten og pluk den i mindre stykker
  • 22 Kom salaten i en skål
  • 23 Dryp lidt olivenolie over salaten
  • 24 Server 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Kornotto med asparges og ingefær

Tip

Grønne asparges smager også godt i denne kornotto

Opskriften er udviklet af