Energiinformation

  • Energi pr. person 2196 KJ
  • Energi pr. person 525 Kcal
  • Protein 11 %
  • Kulhydrat 64 %
  • Fedt 25 %

Sådan gør du

  • 1

    Mål alle ingredienserne af.

  • 2

    Hæld perlerne i en si. Skyl perlerne under rindende koldt vand, og lad dem dryppe af.

  • 3

    Pil løgene, og hak dem.

  • 4

    Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern på cirka 2 centimeter.

  • 5

    5. Hæld olivenolien i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter. De må ikke blive brune.

  • 6

    Hæld 4 dl vand i gryden, og varm det op. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i vandet.

  • 7

    Kom gulerødder og perlerne i gryden, og rør rundt. Hæld de sidste deciliter vand i gryden. Læg låg på gryden, og lad det koge i 20 minutter ved middel varme. Smag på perlerne. Hvis de er hårde, skal de koge 5 minutter længere.

  • 8

    Riv parmesanosten på et rivejern, og kom parmesan og flødeost i gryden. Rør rundt. Smag korn-ottoen til med salt og peber.

  • 9

    Skyl og skræl gulerødderne. Skær lange strimler med tyndskrælleren. Læg dem hen over korn-ottoen.

  • 10

    Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen heri. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen, og drys den over korn-ottoen.

  • {{recipeDoneText}} Korn-otto

Opskriften er udviklet af