Korn- og havrescones med chokolade

Perfekt opskift, når man får uventede tegæster. Dejen skal nemlig ikke hæve, blot røres sammen og bages. 

Sådan gør du

  • 1 Kog mælken op i en gryde.
  • 2 Vend femkornsblanding i, og lad stå i 15 minutter.
  • 3 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 4 Kom korn- og mælkeblandingen op i en skål.
  • 5 Rør rundt og afkøl.
  • 6 Vend mel, havregryn, bagepulver og salt. Når dejen ikke længere er lun, kan du vende smørret. Når smørret er æltet ind i dejen, vendes hakket mørk chokolade.
  • 7 Form dejen til 10 boller, og stil dem på en bageplade med bagepapir. Bag sconesene ved 200 grader i ca. 25 min.
  • {{recipeDoneText}} Korn- og havrescones med chokolade

Opskriften er udviklet af