Sådan gør du

  • 1 Hak forårsløg, hvidløg og chili fint.
  • 2 Pil rejerne.
  • 3 Skær tofuen i tern (1x1 cm) og skær svampe og rød peber i tynde skiver.
  • 4 Rør rapsolie og sesamolie sammen i en lille skål og hæld ca. halvdelen i en wok.
  • 5 Varm olien op og lynsteg forårsløg, hvidløg, chili og rejer i 2 min. Læg det til side.
  • 6 Lynsteg tofu under forsigtig omrøring, til den er let gylden. Læg den til side.
  • 7 Kom resten af olien i wokken og lynsteg svampe og peberfrugt.
  • 8 Tilsæt vand, soja og sukker, og vend nudlerne forsigtigt i saucen. Læg låg på, og lad dem simre 5 min.
  • 9 Tilsæt rejer og tofu, og lad retten koge yderligere 3 min. for jævn varme.
  • {{recipeDoneText}} Koreanudler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier