Sådan gør du

  • 1 Gæren smuldres i dejfadet.
  • 2 Lun mælken, hæld lidt over gæren og rør den glat.
  • 3 Hæld resten af mælken i sammen med salt og kommen.
  • 4 Tilsæt halvdelen af melet. Rør det godt sammen.
  • 5 Skær det blødgjorte smør i små klumper og rør dem i lidt efter lidt.
  • 6 Ælt derefter resten af melet i, så meget dejen kan tage.
  • 7 Den skal være smidig og glat.
  • 8 Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.Ælt dejen let igennem.
  • 9 Del den i 16-18 lige store stykker, der trilles i tynde stænger og formes til kringler.
  • 10 Sættes på plade med bagepapir og efterhæver til dobbelt størrelse.
  • 11 Pensles med æg, drysses med kommen og bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225° i ca. 15 min.
  • 12 Afkøles på rist.
  • {{recipeDoneText}} Kommenkringler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier