Koldskål med rug-croutoner

Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk

Sådan gør du

  • 1 Rabarberne skæres i mindre stykker og koges i vand sammen med vaniljesukker i ca. 5 min. ved svag varme.
  • 2 Kompotten afkøles og smages til med sødemiddel.
  • 3 Kærnemælk og det syrnede mælkeprodukt piskes sammen.
  • 4 Jordbærrene skæres i skiver og kommes i koldskålen sammen med rabarberkompotten.
  • 5 Koldskålen smages evt. til med mere sødemiddel.
  • 6

    Croutoner:

    Rugbrødet skæres i små terninger og ristes på en varm tør pande under omrøring.

  • 7 Kanel, sukker og fedtstof fordeles hen over, og terningerne ristes yderligere i et par min.
  • 8

    Servering:

    Koldskålen serveres som en dessert eller et mellemmåltid.

  • {{recipeDoneText}} Koldskål med rug-croutoner

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier