Kold svinemørbrad med oliven

Sådan gør du

  • 1

    Mørbrad:

    Dup mørbraden tør og gnid den med salt og peber.
  • 2 Brun den på panden i olie.
  • 3 Dæmp varmen og steg mørbraden under låg ca. 15 min. til den lige netop er gennemstegt.
  • 4 Den vendes efter den halve tid.
  • 5 Køl mørbraden af.
  • 6

    Marinade:

    Svits oliven i en lille gryde i olie.
  • 7 Tilsæt balsamico og honning og lad det koge op.
  • 8 Køles af.
  • 9 Skær mørbraden i tynde skiver og læg dem på et fad.
  • 10 Drys rucola over og hæld marinaden med oliven ved.
  • 11 Serveres med brød og f.eks. marinerede gulerødder.
  • {{recipeDoneText}} Kold svinemørbrad med oliven

Opskriften er udviklet af