Kold nudelsalat i kræmmerhuse

Sådan gør du

  • 1 Wokstrimler:Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Drys salt og peber på wokstrimlerne.
  • 3 Kom olien på en pande. Varm olien op ved kraftig varme.
  • 4 Læg halvdelen af kødet på panden. Lad kødet blive brunt, inden det vendes første gang.
  • 5 Steg det i alt 1-1½ minut.
  • 6 Tag kødet op i en stor skål.
  • 7 Aftør panden med køkkenrulle - det er en voksen opgave.
  • 8 Steg resten af kødet på samme måde.
  • 9 Hæld sojasauce over kødet.
  • 10 Nudler:Hæld 1 liter vand i en gryde. Kog vandet.
  • 11 Kom nudlerne i gryden og rør rundt til nudlerne er møre.
  • 12 Hæld nudlerne i et dørslag og skyl dem i koldt vand.
  • 13 Lad nudlerne dryppe af. Skær dem i mindre stykker på et skærebræt .
  • 14 Vend nudlerne i kødet.
  • 15 Grøntsager:Skyl og skræl gulerødderne og skær dem i tændstiktynde stave.
  • 16 Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern.
  • 17 Skyl agurken og skær den i små tern.
  • 18 Vend gulerødder, agurk, peberfrugt og majs i nudlerne og kødet.
  • 19 Pisk olie, citronsaft, ½ tsk salt og peber sammen og vend det i salaten.
  • 20 Pynt med klippet purløg.
  • 21 Kræmmerhuset
  • 22 Klip glanspapiret i stykker så det passer til paptallerkenen.
  • 23 Lim glanspapiret på bagsiden af tallerkenen og lad den tørre.
  • 24 Fold tallerkenen på midten til en halvmåne, og fold den engang på midten, så den danner en trekant.
  • 25 Hæft de tre sider sammen, så der dannes et kræmmerhus. Pynt evt. med sølvstjerner.
  • 26 Fordel nudelsalaten i kræmmerhusene.
  • {{recipeDoneText}} Kold nudelsalat i kræmmerhuse

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier