Kold nudelsalat i kræmmerhuse

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Wokstrimler: dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Drys salt og peber på wokstrimlerne.
  • 3 Kom olien på en pande. Varm olien op ved kraftig varme.
  • 4 Læg halvdelen af kødet på panden.
  • 5 Lad kødet blive brunt, inden det vendes første gang.
  • 6 Steg det i alt 1-1½ minut.
  • 7 Tag kødet op i en stor skål.
  • 8 Aftør panden med køkkenrulle - det er en voksen opgave.
  • 9 Steg resten af kødet på samme måde.
  • 10 Hæld sojasauce over kødet.
  • 11 Nudler: hæld 1 liter vand i en gryde. Kog vandet.
  • 12 Kom nudlerne i gryden og rør rundt til nudlerne er møre.
  • 13 Hæld nudlerne i et dørslag og skyl dem i koldt vand.
  • 14 Lad nudlerne dryppe af. Skær dem i mindre stykker på et skærebræt.
  • 15 Vend nudlerne i kødet.
  • 16 Grøntsager: skyl og skræl gulerødderne og skær dem i tændstiktynde stave.
  • 17 Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern.
  • 18 Skyl agurken og skær den i små tern.
  • 19 Vend gulerødder, agurk, peberfrugt og majs i nudlerne og kødet.
  • 20 Pisk olie, citronsaft, ½ tsk salt og peber sammen og vend det i salaten.
  • 21 Pynt med klippet purløg.
  • 22 Kræmmerhuset: klip glanspapiret i stykker så det passer til paptallerkenen.
  • 23 Lim glanspapiret på bagsiden af tallerkenen og lad den tørre.
  • 24 Fold tallerkenen på midten til en halvmåne, og fold den engang på midten, så den danner en trekant.
  • 25 Hæft de tre sider sammen, så der dannes et kræmmerhus.
  • 26 Pynt evt. med sølvstjerner.
  • 27 Fordel nudelsalaten i kræmmerhusene.
  • {{recipeDoneText}} Kold nudelsalat i kræmmerhuse

Opskriften er udviklet af