Kold gulerods- og hyldeblomstsuppe

Vi kom frem til, at en ganske syrlig suppe, serveret med letpisket fløde og en hel del vaniljesukker, var en perfekt måde at afslutte måltidet på.

Sådan gør du

  • 1 Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker. Kom i en gryde med vand, og kog helt møre i ca. 6 minutter. 
  • 2 Kom gulerødder og vand op i en blender. Blend til suppe. 
  • 3 Kom suppen i en skål. Kom ½ dl citronsaft og hyldeblomstsaft i skålen, og pisk sammen.
  • 4 Lad suppen stå i køleskab og blive helt kold. 
  • 5 Tag den ud, og smag til med evt. mere citronsaft og/eller lidt koncentreret hyldeblomstsaft. 
  • 6 Pisk fløden til let skum, og vend med vaniljesukker. Server til suppen.
  • {{recipeDoneText}} Kold gulerods- og hyldeblomstsuppe

Opskriften er udviklet af