Sådan gør du

  • 1 Kom jordbær, sukker og citronsaft i en foodprocessor eller blender og purér.
  • 2 Si og stil jordbærsaucen i køleskabet.
  • 3 Varm ovnen op 180°.
  • 4 Skær et kryds i toppen af hver fersken og sæt dem i et ildfast fad.
  • 5 Kom en smørklat på hver og drys sukker over.
  • 6 Bag dem 20-25 min. eller indtil de er bløde.
  • 7 Tag dem ud af ovnen og afkøl.
  • 8 Fjern skindet, halvér fersknerne og fjern stenene.
  • 9 Kom kødet i en foodprocessor eller blender og purér det sammen med vinen.
  • 10 Smag evt. til med lidt sukker.
  • 11 Stil suppen i køleskabet 2 timer, gerne natten over.
  • 12 Servér suppen i afkølede skåle.
  • 13 Øs lidt jordbærsauce over suppen og pynt med frisk frugt og bær.
  • {{recipeDoneText}} Kold ferskensuppe

Opskriften er udviklet af