Kold broccoliterrin med pærepuré

Sådan gør du

  • 1

    Broccoliterrin:

    Skyl og istandgør grønsagerne.
  • 2 Skær broccolistilken i mindre stykker.
  • 3 Småkog risene med mælk og broccolistilke under låg i en tykbundet gryde til al mælken er blevet opsuget, ca. 40 minutter.
  • 4 Rør jævnligt rundt. Hak nødderne og rist dem i olie til de er lidt brune.
  • 5 Del broccolihovedet i mindre buketter.
  • 6 Kog dem 2 minutter i letsaltet vand.
  • 7 Afdryp dem.
  • 8 Damp spinaten i en gryde med det vand, der hænger ved, til den falder sammen.
  • 9 Bland nødder, broccolibuketter, spinat og estragon i risene.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • 11 Fyld massen i en oliesmurt form.
  • 12 Pres godt sammen og stil den i køleskabet 1 time.
  • 13

    Puré:

    Skræl pærerne.
  • 14 Del dem i kvarte og fjern stilk og kernehus. Findel pærerne i en blender.
  • 15 Rør puréen med citronsaft og cremefraiche.
  • 16 Serveres portionsvis i skiver med puréen og evt. lidt friske skiver pære.
  • 17 Spis flute til.
  • {{recipeDoneText}} Kold broccoliterrin med pærepuré

Opskriften er udviklet af