Kold agurkesuppe (Kirsten Skaarup)

Lækker sommermad til børn og voksne. Server som forret eller let hovedret. Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær agurk og hvidløg i terninger. Kom dem i blenderen sammen med yoghurt, fløde, mynte og chili. Blend til suppen er ensartet.
  • 2 Skyld blenderen med lidt bouillon eller vand og rør det i suppen. Suppen må ikke blive for tynd.
  • 3 Smag til med salt og tilsæt 2 spsk olivenolie.
  • 4 Sæt suppen i køleskabet, til den skal serveres.
  • 5 Sérver agurkesuppen portionsvis med et par mynteblade og et par dråber olivenolie på toppen.
  • 6 Giv et stykke godt brød til.
  • Så er det spisetid! Kold agurkesuppe (Kirsten Skaarup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier