Kokostrøfler med kakaopulver

Dadler har erstattet sukker i disse lækkerbiskner med gods i. Trøflerne skal spises kolde fra køleskabet. 

Sådan gør du

  • 1 Hak mandler og dadler i en minihakker eller en blender.
  • 2 Tilsæt kokosmelet, den rå kakaopulver, salt, kokosolie (husk at tage den ud af køleskabet i god tid da den ellers vil være alt for hård at få ud af glasset) og evt. agavesirup.
  • 3 Blend det hele igen.
  • 4 Tilsæt mere kokosolie hvis massen ikke hænger nok sammen.
  • 5 Rul massen til små kugler og vend dem i kokosmel eller rå kakaopulver.
  • 6 Opbevar kokoskuglerne i køleskabet ca. ½ time inden servering.
  • 7 Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/
  • {{recipeDoneText}} Kokostrøfler med kakaopulver

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier