Kokossuppe med spidskål

Dejlig forårssuppe, hvor spidskålen både blendes cremet og serveres som fyld.

Sådan gør du

  • 1 Skær løg i mindre stykker og svits med friskrevet ingefær i en gryde med olie.  
  • 2 Skær 1 1⁄2 spidskål i skiver og kom i gryden sammen med kokosmælk, bouillon og krydderier. Fyld dåsen med kokosmælk med vand to gange og kom i gryden. Lad simre i 10 minutter.  
  • 3 Blend suppen jævn og smag til med salt, peber og limesaft.
  • 4 Skær peberfrugten i helt små tern og spidskål i strimler. Kom i suppen sammen med hakket koriander og server.  
  • 5 Tip:Små stykker stegt kylling eller kammuslinger er godt i suppen.
  • {{recipeDoneText}} Kokossuppe med spidskål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier