Kokosmuffins med marinerede sommerbær

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
  • 2 Bland mel med bagepulver og kokosmel.
  • 3 Smelt smørret og afkøl.
  • 4 Vend forsigtigt melblanding og smeltet afkølet smør i æggemassen med grofthakket hvid chokolade.
  • 5 Fordel dejen i smurte muffinforme, og bag ved 200 grader i ca. 20 min.
  • 6 Afkøl muffins på en bagerist.
  • 7

    Marinerede sommerbær:

    Skyl og nip bærrene og vend evt. med hakket citronmelisse.
  • 8 Hæld balsamicoeddike over og servér til muffins.
  • Så er det spisetid! Kokosmuffins med marinerede sommerbær

Opskriften er udviklet af