Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd

Kokosmarengs smager lidt af barndom. Vi har givet de traditionelle marengs et løft i form af flødeskum og syrlig lemoncurd, som ikke gør dem mindre fristende. 

Sådan gør du

  • 1 Til 18 stk marengs.
  • 2 Sæt varmluftsovnen på 100 grader, så kan du bage begge plader samtidig.
  • 3

    Kom æggehvider og sukker i en skål, og pisk massen sammen. 

  • 4

    Kom eddiken heri, og pisk til helt stift skum. 

  • 5

    Vend kokos heri.

  • 6

    Tag nu marengsmasse op med en ske, og fordel den i runde klatter på bageplader med bagepapir.

  • 7 Bag marengsen i ca. 40 minutter, indtil de er lette og tørre, men stadig med en blød midte.
  • 8 Køl af og server, eller opbevar i kagedåse.
  • 9 Pisk fløden til skum. Hvis du ønsker at fordele lemoncurden i tynde stråler over desserten, kan du gøre følgende:
  • 10 Kom lemoncurd i en lille plasticpose og pres curden ned i den ene ende.
  • 11 Luk posen som en lille sprøjtepose og klip et lille hul.
  • 12

    Nu kan cremen fordeles.

  • 13

    Anret et par marengs med flødeskum, blåbær og lemoncurd og server.

  • {{recipeDoneText}} Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd

Opskriften er udviklet af