Kokosmælk suppe med fisk og kartofler

Kokosmælk suppe med fisk og kartofler

Vi har lidt kogt fisk og nogle kartofler over fra i går. Så i aften skal vi nyde en hurtig og herlig suppe på base af kokosmælk, bouillon og lime. Fyldet bliver selvfølgelig fisken og kartoflerne suppleret med gulerod. Det har vi jo næsten altid hjemme.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom kokosmælk i en gryde. Fyld en dåse med vand og kom heri.
  • 2 Kom bouillonterning i gryden og lad simre indtil opløst.
  • 3 Smag suppen til med saft fra lime og fishsauce.
  • 4 Skær eller riv gulerødderne helt tyndt og kom i suppen.
  • 5 Skær kartofler og fisk i mindre stykker og gennemvarm i suppen.
  • 6 Drys lidt hakket persille, mynte eller koriander over hvis du har.
  • {{recipeDoneText}} Kokosmælk suppe med fisk og kartofler

Tip

Brug dine rester for så passer du godt på klimaet og pengepungen

Opskriften er udviklet af