Kokoskylling med nudler, jordskokker og sød chilisauce

Energiinformation

  • Energi 3400 kJ
  • Energi 809 kcal
  • Protein 47 g
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrat 69 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen igennem ryggen og skær rygbenet helt væk og kasser, fold kyllingen ud som en sommerfugl, rids den i kødet med en skarp kniv i 2 cm dybde, læg den på en bradepande med bagepapir.
  • 2 Riv ingefær, hvidløg og løg på den fine side af rivejernet og bland det sammen med salt, sukker, kokos og æg.
  • 3 Fordel kokosmassen på kyllingen og steg den i en forvarmet ovn ved 185° i ca. 50-60 minutter, indtil den er gylden og sprød.
  • 4 Rengør og skrub jordskokkerne og halvér. Vend dem i lidt salt og peber og læg dem i en bradepande og bag dem sammen med kyllingen.
  • 5 Læg risnudler i blød i kogende vand i 15 minutter, kom dem derefter i en sigte og lad dem dryppe af for vand.
  • 6 Snit forårsløg og chili fint og bland det sammen med risnudlerne, chilisauce og saltede peanuts.
  • 7

    Anretning

    Skær kyllingen i mindre stykker og anret den med jordskokker og nudler. Server med ½ lime og sød chilisauce.
  • {{recipeDoneText}} Kokoskylling med nudler, jordskokker og sød chilisauce

Tip

Kan fint laves med kogte jasminris eller stegte æggenudler.

Opskriften er udviklet af