Kokosbacon sandwich

Det er sprødt, det er røget, det er salt, det knaser, og det er bare uhmmm - det er bacon lavet af kokos, og det er lige så lækkert, som det er anderledes. Prøv det og du kommer til at tage dig selv i at komme kokosbacon på, ja alt...

Sådan gør du

  • 1

    Kokosbacon

    Rør tamari, salt, sirup og røget paprika sammen i en skål. Tilsæt kokosflager og vend den med marinaden så alt bliver dækket. 
  • 2 Tænd ovnen på 225 grader og smør en bradepande med kokosolie.
  • 3 Spred kokosflagerne ud på bradepanden og sæt den i ovnen. Bag kokosflagerne til de er gyldne og sprøde, ca. 10 min. Men vend rundt i dem undervejs og hold skarpt øje med dem, de brænder super nemt på. Skær brødet i skiver og rist dem sprøde i ovnen samtidig med kokos-bacon. 
  • 4 Smør brød eller vafler med dijonsennep, fordel salat, tomat, rødløg og avocado ovenpå og drys med kokosbacon.
  • {{recipeDoneText}} Kokosbacon sandwich

Opskriften er udviklet af