Kogte kødboller i chili-tomatsauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Form halvdelen af farsen til ca. 10 boller med en ske (den anden halvdel bruges fx til frikadeller til madpakke eller lign.) og lad dem simre i letsaltet vand eller bouillon ved svag varme ca. 8 minutter, til de er kogte.
  • 2 Svits finthakket løg og hvidløg i olien i en gryde.
  • 3 Tilsæt peberfrugt og squash i tern og svits dem med.
  • 4 Tilsæt tomaterne.
  • 5 Lad saucen simre til grøntsagerne er møre - ca. 10 minutter.
  • 6 Smag til med salt og peber og tag sauce og grøntsager fra til børnene.
  • 7 Hvis saucen ønskes stærkere, kan den smages til med chilipasta.
  • 8 Kog pastaen efter anvisningen på pakken.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Kogte kødboller i chili-tomatsauce

Tip

  1. TIL BARNET OVER 12 MÅNEDER

  2. Vend lidt pasta sammen med sauce (uden chili) og grøntsager og skær 1 kødbolle i mindre stykker.

    TIL SPÆDBARNET (7-10 MÅNEDER)

  3. Mos nogle skefulde grøntsager og pasta med lidt sauce med en gaffel eller i en hurtighakker og tilsæt ½ tsk smør. Skær ½ kødbolle i små stykker.
  4. Hakkede tomater på dåse fås med løg/hvidløg/grøn peberfrugt. Kødboller kan også bruges som pålæg.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier