Kogt hamburgerryg med grøntsager og rørt smør - Børnevenlig fremgangsmåde

Sådan gør du

  • 1 Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
  • 2 Bring vandet i kog igen og skum skummet væk.
  • 3 Kog hamburgerryggen ved lav varme under låg i ca. 45 minutter.
  • 4 Hvis du har et stegetermometer skal centrumtemperaturen være 60 grader.
  • 5 Tag gryden væk fra pladen og lad hamburgerryggen stå i kogevandet i ca. 20 minutter.
  • 6 Tag hamburgerryggen op og fjern hinde eller net.
  • 7 Skær hamburgerryggen i tynde skiver.
  • 8 Skræl kartoflerne.
  • 9 Kom dem i en gryde. Dæk dem med vand og tilsæt 1 tsk salt.
  • 10 Koges i ca. 20 minutter, til de er møre.
  • 11 Hæld vandet fra.
  • 12 Skyl blomkålen og skær blade og stok væk.
  • 13 Pluk blomkålen i små buketter.
  • 14 Kog blomkålen i 2 minutter.
  • 15 Skræl gulerødderne, og skær dem i stave.
  • 16 Kog gulerødderne møre i letsaltet vand, ca. 3-5 minutter.
  • 17 Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 4-5 minutter.
  • 18 Rør smøret med ½-1 spsk kogende vand eller suppe fra hamburgerryggen, til det har en konsistens som tyk creme.
  • 19 De tynde skiver hamburgerryg serveres med kartofler, grøntsager og det rørte smør.
  • {{recipeDoneText}} Kogt hamburgerryg med grøntsager og rørt smør - Børnevenlig fremgangsmåde

Tip

Sennep kan serveres til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier