Kogt griseskank med ærtepuré og brunet salviesmør

Kogt griseskank med ærtepuré og brunet salviesmør

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3144 kj
  • Energi 749 kcal
  • Protein 77 g
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrat 14 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kom skanken i en gryde med vand. Tilsæt salt og sukker, kog vandet op, fjern urenheder, lad skanken småsimre i 1 time og 30 minutter, indtil den er mør. 
  • 2 Skræl gulerødder og løg, kom dem i gryden sammen med laurbærblade og peberkorn de sidste 35 minutter. 
  • 3 Kom ærter i en gryde med vand, så det dækker. Kog det op og hæld vandet fra. Blend ærterne til en puré med lidt af kogevandet fra skanken og smag til med salt. Hold herefter puréen varm. 
  • 4 Varm smørret op i en gryde indtil det bruner, tilsæt salvieblade, lad det bruse op og fjern gryden fra varmen. 
  • 5 Anret kødet fra skanken sammen med ærtepure, salviesmør og revet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Kogt griseskank med ærtepuré og brunet salviesmør

Tip

Kan laves på røget skank eller hamburgerryg. Gem kogevandet og grøntsagerne og lav en suppe på det.

Opskriften er udviklet af