Köttbullar - svenske frikadeller

Köttbullar - svenske frikadeller

Du kender helt sikkert de populære köttbullar, som gennem mange år har kunnet erhverves i IKEA varehusenes restauranter. Har du mod på det, kan du selv forsøge dig i køkkenet med den svenske frikadelle.  

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom rasp i en skål, og hæld bouillon over.
  • 2 Lad stå og trække, indtil blandingen er lun eller kold.
  • 3 Rør kødet med det bløde rasp.
  • 4 Vend ægget i.
  • 5 Riv eller hak løget fint, og rør i farsen.
  • 6 Kom en anelse salt i farsen (Obs. bouillonen er salt) samt peber.
  • 7 Tag vand på hænderne, og form runde kødboller.
  • 8

    Gennemsteg i smør og olie på en pande

  • {{recipeDoneText}} Köttbullar - svenske frikadeller

Opskriften er udviklet af