Kørvelpandekager med fiskefars og rejer

Sådan gør du

  • 1 Hak kørvelen. Kom kørvel, æg, salt, mel og mælk i blenderen, og blend, til dejen er glat og flot grøn.
  • 2 Bag 4-5 pandekager af dejen i smør eller olie på en stor pande.
  • 3 Hak rejerne groft, og bland dem i fiskefarsen.
  • 4 Læg hver pandekage på et stykke folie. Smør pandekagen med fars, og rul den sammen. Rul folien stramt om pandekagen, og klem den sammen i enderne.
  • 5 Læg rullerne i et ildfast fad, og fyld op med vand, så rullerne næsten er dækket
  • 6 Bag rullerne i ovnen i 17 min. ved 175 grader.
  • 7 Skær peberfrugter, tomater, chili og hvidløg i grove stykker. Svits alle grøntsagerne i 1 spsk olivenolie i en gryde, og lad dem stege ved svag varme, til de er helt møre.
  • 8 Blend til en cremet konsistens, og smag til med salt og peber.
  • 9 Skræl skorzonerødderne, skær dem i 3-4 stykker, og kom dem i en gryde med 2 dl mælk og vand, så det dækker. Tilsæt 1 tsk salt, og kog i 5 min. Hæld kogevandet fra.
  • 10 Varm 1 spsk olivenolie op på en pande, og rist skorzonerødderne, til de er gyldne.
  • 11 Tilsæt hakket persille, og krydr med salt og peber.
  • 12 Skær kørvelpandekagerne i 3 stykker på skrå, så de kan stå op.
  • 13 Servér med peberfrugtsauce, skorzonerødder og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Kørvelpandekager med fiskefars og rejer

Tip

Pr. person: 2900 kJ (690 kcal) Protein: 20% Kulhydrat: 47% Fedt: 33% (25 g)

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier