Köfte i tomat med ris og ærter
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kom kød og krydderier i en skål, og bland det sammen.
  • 2 Tilføj vand, indtil du har en lind men stadig formbar fars.
  • 3 Form farsen til små flade kødboller, og kom dem i en pande med olie. Brun kødet på begge sider.
  • 4 Hak løg og hvidløg, og kom det på panden.
  • 5 Kom cherrytomater herpå, og krydr med lidt salt og peber.
  • 6 Lad kødbollerne simre i saucen i 10 minutter under låg.
  • 7 Kom risen i en skål, og dæk den med vand. Lad risen stå et par minutter, og hæld vandet fra.
  • 8 Smelt smør i en gryde, uden at det brunes. Vend risen heri.
  • 9 Kom vand heri, så der er cirka en centimeter vand over risen. Kog risen op.
  • 10 Lad nu risen simre mør under låg i cirka 15 minutter.
  • 11 Lad den stå og trække i cirka 5 minutter, imens du koger ærterne møre i 1 minut.
  • 12 Vend ærter i risen, og server til kødboller og sauce.
  • Så er det spisetid! Köfte i tomat med ris og ærter

Opskriften er udviklet af